RASUNETUL

4 tone de alimente din parohia Ilva Mică pentru Cantina Socială Bistrița

În scopul susținerii activităților Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud, teologul Paul Gavriloaie alături de vrednicii părinții parohi: Emil Dănilă și Iuliu Brici din parohia Ilva Mică, protopopiatul Năsăud, au organizat o colectă substanțială de legume din productia proprie și alimente neperisabile, pentru Cantina Socială Sfânta Muceniță Filofteia din municipiul Bistrița.
Colecta s-a încheiat ieri, 20.10.2014 când părinții parohi au sosit la sediul asociației cu un transport de aproximativ 4 tone de alimente.
„Este o mare bucurie pentru noi să vedem cum credincioșii și preoții din protopopiatul Năsăud, în frunte cu părintele protopop Ioan Dâmbu, se implică în susținerea activităților social-filantropice pe care asociația noastră le desfășoară la inițiativa și cu binecuvântarea Înaltpreasfințitului Părinte Arhiepiscop și Mitropolit ANDREI.
În numele celor care se vor bucura și vor fi mângâiați din osteneala și dărnicia credincioșilor din parohia Ilva Mică, vă mulțumim și îl rugăm pe Mântuitorul Hristos, Fratele mai mare al acestor nevoiași, să le răsplătească toată dragostea și dărnicia și să le binecuvinteze toată osteneala”. Pr. Ioan Marius Pintican – președintele Asociației Filantropia Ortodoxă Filiala Bistrița-Năsăud.

Articol

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *