Serviciul Ambulanță

 

SUNTEM AICI PENTRU A VĂ AJUTA!

CU NOI NICIODATĂ NU SUNTEŢI SINGURI!

Serviciul de transport sanitar din cadrul  Asociaţiei FILANTROPIA ORTODOXĂ” FILIALA BISTRIȚA-NĂSĂUD are profil social şi filantropic. Activitatea de transport sanitar se desfăşoară în conformitate cu prevederile legale pentru organizarea şi funcţionarea ONG-urilor (Ordonanţa nr. 26/2000 cu privire la asociaţii si fundaţii, publicată în Monitorul Oficial nr. 39/31.01.2000, modificată prin Legea nr. 246/2005, publicată în Monitorul Oficial nr. 656/25.07.2005.

Serviciul de transport sanitar din cadrul Asociaţiei FILANTROPIA ORTODOXĂ ” FILIALA BISTRIȚA-NĂSĂUD desfășoară activități de transpor sanitar neasistat în regim privat conform Autorizației de funcţionare  nr. 5 din data 01.07.2015 eliberată  de Direcţia de Sănătate Publică a Judeţului Bistrita-Năsăud în conformitate cu prevederile legislaţiei în vigoare, în baza Dosarului de autorizare cu nr. 3107/2015.

Serviciul de Ambulanţă Filantropia Ortodoxă, desfășoară activități de transport neasistat, adică transport al pacienților care nu se află în stare critică și nu necesită monitorizare și îngrijiri medicale speciale pe durata transportului. Transportul sanitar neasistat de către Asociație se efectuează cu ambulanța tip A1, dotată conform standardelor medicale şi cerinţelor legale teritoriul localităţii cât şi în afara ei.

Acordăm o atenţie deosebită pacienţilor noştri printr-o echipă bine pregatită de profesionişti cu experienţă în cele mai mari Unităţi de primire Urgente din ţară, care să intervină în întâmpinarea solicitărilor dumneavoastră pe plan medical.

Starea tehnică a maşinilor este impecabilă, iar aparatura folosită este de ultima generaţie, asigurând servicii de calitate ireproşabile şi confort, ambulanţierii sunt persoane cu o pregătire de specialitate corespunzătoare, buni profesionişti şi deosebit de amabili.

Echipa medicală este formată din asistenţi medicali generalişti şi ambulanţieri, toţi cu experienţă bogată în acest domeniu de activitate.

Serviciul de Ambulanţă si Transport Neasistat FILANTROPIA ORTODOXĂ se află în relaţie contractuală cu Casa de Asigurări de Sănătate BISTRIŢA-NĂSĂUD privind externarea pacienţilor la domiciliu.

Există o colaborare cu Dispeceratul Unic Pentru Situaţii de Urgenţă respectiv număr Unic 112 unde prin intermediul Ambulantei de Stat se va cere Ambulanţa FILANTROPIA ORTODOXĂ.

 

Astfel, serviciile se oferă GRATUIT pentru pacienţii asiguraţi la Casa de Asigurări de Sănătate BISTRIŢA-NĂSĂUD şi pentru cazurile sociale, în urma efectuării unei anchete sociale.

 

Adresa: Piaţa Unirii, nr 9, Bistriţa-Năsăud
Mobil: 0742 989 896

0745522013
Fix: 0363 107 076
Fax: 0363 106 416
E-mail:

filantropiabn@gmail.com

pinticanmarius@yahoo.com