Proiectul „Banca de alimente”

Fapte bune pentru oameni! In proiectul „Banca de Alimente„ marcam astazi Ziua Internationala a Voluntarilor printr-o benefica actiune sociala, in cadrul careia am donat alimente greu perisabile pentru persoane nevoiase. 
Prin proiectul „Banca de alimente„ al Crucii Rosii Romane derulat de Filiala Bistrita-Nasaud la nivel local -in baza parteneriatului existent- ne implicam într-o noua activitate umanitara prin care s-au colectat și directionat alimente greu perisabile, direct spre Cantina sociala „Sfânta Filofteia„ situata in Piaţa Unirii, nr. 9 din Bistrita, ce apartine Asociatiei Filantropia Ortodoxa Bistrita-Nasaud, coordonata de către Preot Dr. Marius Pintican si unde servesc zilnic o masa calda un număr de circa 80 de persoane -identificate in baza unor anchete sociale- aflate în situații de dificultate sociala sau risc social.

Beneficiarii alimentelor le mulțumesc inimosilor voluntari pentru daruire și implicare in activitatea social-umanitara, in urma careia s-au colectat alimente greu perisabile si incaltaminte pentru persoanele nevoiase, precum: ulei, zahar, dulciuri, faina de malai si de grau, gris, paste fainoase, conserve, cat si incaltaminte pentru copii si adulti. 
„Banca de alimente„ continua cu fapte bune pentru oameni! Felicitari voluntarilor implicati!

Crucea Rosie Romana, Filiala Bistrita-Nasaud,
psih. Marius Moldovan – Director; 
ing. Alin Ciubancan – Coordonator Judetean de Voluntari, 
Anuta Mican – Voluntara, initiatoare proiect.